DESPRE NOI

Elmi Studio Nails este un salon situat în centrul Bucureștiului, specializat în servicii de manichiură și pedichiură semipermanentă, dar și medicală. Înființat din dorința de a promova frumusețea și sănătatea, acest salon își propune să ofere clienților o gamă largă de tratamente pentru îngrijirea unghiilor.

Serviciile de manichiură și pedichiură semipermanentă oferite de Elmi Studio Nails implică utilizarea produselor de înaltă calitate pentru a obține un aspect impecabil și o durabilitate îndelungată. De asemenea, salonul oferă și tratamente medicale pentru diverse probleme ale unghiilor, precum infecții fungice, unghii încarnate sau alte afecțiuni.

Aflându-se în centrul Bucureștiului, salonul este ușor accesibil și convenabil pentru clienți. Atmosfera plăcută și personalul calificat se asigură că fiecare vizită la Elmi Studio Nails este o experiență plăcută și relaxantă.

Este îmbucurător să vezi cum un salon își propune să îmbine frumusețea și sănătatea în serviciile sale, oferind clienților oportunitatea de a se îngriji și de a se simți bine în același timp.

Visare și Relaxare: Ambianță Plăcută și Intimă

Elmi Studio Nails a luat ființă din dorința de a aduce frumusețea și sănătatea într-un spațiu de înfrumusețare specializat în îngrijirea unghiilor. Înființat ca un răspuns la nevoia de servicii de calitate în domeniul manichiurii, pedichiurii și tratamentelor medicale pentru unghii, acest salon și-a propus să ofere o experiență completă și reconfortantă clienților săi.

Programul nostru de lucru

  • Luni: 9:00 – 21:00
  • Marți: 9:00 – 21:00
  • Miercuri: 9:00 – 21:00
  • Joi: 9:00 – 21:00
  • Vineri: 9:00 – 21:00
  • Sâmbătă: 9:00 – 16:00

Echipa noastră

Elena Ipate

Founder/Owner

Andreea

Manichiurist- Pedichiurist

Daniela

Manichiurist - Pedichiurist

Contactează-ne

Salon

Bulevardul Carol I 76, București

Programari

0725 060 033

Email

elminailscreative@gmail.com

Scroll to Top