Despre Elmi

Elmi Studio

Studioul Elmi este un studio nascut din dragoste si pasiune pentru frumos.Este un studio coquette, cu o ambianta placuta si relaxanta. Designul vintage se imbina minunat cu stilul modern si muzica relaxanta.

Ambianta placuta si intima, va va face sa va detasati de stresul cotidian si sa pasiti in lumea viselor, unde dumneavoastra veti fi centrul universului nostru.

Pe langa ambianta placuta, avem si o echipa de oameni profesionisti, care se vor ocupa de cerintele dumneavoastra cu cea mai mare atentie. Si nu in ultimul rand veti primi cadou câte un zambet, deoarece zambetul nu costa nimic, dar ofera multe.

Studioul Elmi este situat in inima Bucurestiului.

Mainile si picioarele ingrijite au nevoie de o masca hidratanta, de masaj si de manichiura si pedichiura executate corect. Aici intervenim noi, cu o tehnica perfecta, tinand cont de estetica, atunci cand alegem forma unghiilor, lungimea lor, felul in care le coloram si produsele pe care le utilizam. In functie de sezon si de activitatea ta, vei avea cele mai frumoase si mai bine ingrijite unghii.

Scroll to Top