Termeni și Condiții

Informații de Contact

ELMI NAILS CREATIVE S.R.L Adresă: Strada Poștalionului, Nr. 35, Bl. 4, Et. 2, Ap. 23, Sector 4, Municipiul București Cod poștal: 041125 Cod unic de înregistrare: 42209950 Număr de înmatriculare: J40/1512/2020

1. Introducere

Bine ați venit la ELMI NAILS CREATIVE S.R.L! Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului nostru web și a serviciilor noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza site-ul sau serviciile noastre.

2. Accesul și Utilizarea Site-ului

Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

3. Informații de Contact

Pentru orice întrebări, comentarii sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon specificate mai sus.

4. Proprietatea Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe site-ul nostru, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, logo-uri, sunt deținute de ELMI NAILS CREATIVE S.R.L și sunt protejate de legile privind drepturile de autor.

5. Politica de Confidențialitate

Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Scroll to Top